"Ощадбанк" - фінансова установа з мільйонами користувачів по всьому світу.

Використовувати банківські карти можна по-різному: оплачувати покупки в інтернеті, сплачувати комунальні послуги, поповнювати мобільний. Віднедавна, "Ощадбанк" поновив важливу послугу - Мій обмін валют. Про це повідомили на офіційній сторінці установи в Фейсбук.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Це відновлення дає змогу купити безготівкову іноземну валюту через мобільник додаток банку.

Для користувачів банку, які хочуть купити іноземну валюту через додаток підвищили щомісячний ліміт. Тепер він складає до 50 тисяч гривень в еквіваленті. Сума купівлі, яка не перевищує лімітів може здійснюватися без підстав або зобов'язань для проведення такої операції.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Операції з іноземною валютою будуть здійснюватися за курсом, встановленим "Ощадбанком" на момент здійснення безготівкової купівлі. Якщо ви плануєте купити валюту через додаток, то за необхідності її можна зняти в будь-якому відділенні банку. У випадку, коли в банку не буде достатньої кількості купюр, їх можна буде дозамовити та отримати через декілька днів, звернувшись до відділення повторно. Більшість клієнтів банку відреагували позитивно на цю новину, подякували та запевнили, що незабаром скористаються послугою.

"Дякую, планую використовувати цю можливість" клієнт банку

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив українців: важливе нововведення щодо карт

Раніше портал Знай інформував, кредит під час війни: чи може банк забрати квартиру за борги

Також наш портал повідомляв, "Відкрив рахунок, а отримав кредит": клієнт банку "Пумб", стверджує, що всі гроші списали за кредит 2013 року