ПриватБанк попередив українців, які перебувають за кордоном, про важливе нововведення. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно покращує сервіси, щоб клієнтам було ще зручніше користуватися банківськими послугами. Так, цього разу нововведення торкнеться українців, які перебувають у Європі.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Банк запустив послугу перевипуску платіжних карток з доставкою "Новою поштою" у шість країн: Польщу, Молдову, Литву, Німеччину, Чехію та Румунію. Послуга надаватиметься безкоштовно до кінця січня 2024 року, а надалі розширюватиметься.

"До кінця січня 2024 року доставка карток ПриватБанку клієнтам, що перебувають за кордоном, буде безкоштовною, а географія країн доставки розширюватиметься", - попередили у фінустанові.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

У ПриватБанку нагадали, що клієнти можуть замовити доставку перевипущеної картки і Україною. До кінця 2023 року послуга надається безкоштовно.

Раніше портал Знай повідомляв, "Це шахрайство...": українці помітили, що "ПриватБанк" не повертає гроші за "безпечною" доставкою.

Також наш портал інформував, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "вкрали майже 85 тисяч": клієнтка "ПриватБанку" скаржиться, що її гроші вкрали через додаток банку та витратили в Америці.