Фахівці "Нафтогазу" звернулися до споживачів через платіжки та оплату за спожите блакитне паливо. Що потрібно знати клієнтам, опублікували на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

У "Нафтогазі" нагадали, що своєчасна оплата платіжок дуже важлива, адже це дозволяє компанії функціонувати та стабільно постачати газ до будинків українців.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Фахівці наголосили, що українцям вже виставили електронні рахунки за спожитий газ. Ті, хто заплатить за послуги до 15 числа – отримають бонус у вигляді 1% знижки. В той самий час паперові платіжки будуть доставлені листоношами пізніше - у 20-х числах.

"Ми також дбаємо про те, щоб сервіси були зручними та доступними. Отримати рахунок за спожитий газ та сплатити його можна не виходячи з дому в особистому кабінеті my.gas.ua", - зазначили в компанії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" зазначили, що клієнти, які зареєструються в особистому кабінеті gas.ua, зможуть отримувати платіжки в електронному форматі швидше, ніж доходять паперові. Також це дозволить отримувати знижки та оплачувати рахунки не виходячи з дому.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" пояснили, чому споживачам нараховуються зайві куби: як цього уникнути.

Також наш портал інформував, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати та гроші здерти".