Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток отримувачам бюджетної допомоги, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українець, який був змушений залишити країну для лікування, зізнався, що його рахунок у банку було повністю заблоковано. Українець дізнався, що його різко записали в шахраї, коли він переказував гроші з одного рахунку на інший.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Я, перебуваючи на лікуванні закордоном, здійснив переказ на свій же рахунок в інший банк України (monobank), вказавши те саме ім'я, той же ІПН, що і в ощадбанку. Ощадбанк заблокував вхід у додаток та користування online banking для мене, тому що якось подумав, що це шахрайство.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шахрайство! Одна і та сама людина перераховує гроші зі свого рахунку на свій же рахунок, з тими самими даними, тобто навіть не іншій людині, а собі. Ощадбанк вважає це шахрайством. Я – у США, вони кажуть розблокувати можна лише звернувшись до відділення.

Я не просив нічого блокувати, не робив дивних речей – нічого. Навіть вибрав країну перебування, а вони мене просто залишили у такій ситуації без доступу до моїх грошей. Не тримайте гроші в ощадбанку, не користуйтесь цим банком взагалі. Звертатимуся до суду.", — поділився своєю неприємною ситуацією незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Отзыв недовольного клиента "Ощадбанка", скриншот: otzyvua
Отзыв недовольного клиента "Ощадбанка", скриншот: otzyvua

Нагадаємо, "Так брехати та викручуватися": українець вважає, що "Нова пошта" нахабно вкрала його посилку.

Раніше повідомлялося, "У один момент він все відбере": українцю списали гроші з карти, а "Monobank" просто розвів руками.

Також, українці не натішаться поривом щедрості: "Ощадбанк" не братиме комісію з частини клієнтів.