Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

На цей раз українець, якого обдурили шахраї на популярному маркетплейсі, зізнався, як йому довелося пройти всі етапи спілкування з банком. Гроші йому не повернули, проте наші читачі можуть одержати корисну інформацію на прикладі цього громадянина.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"На OLX продавець надав картку "Ощадбанку". Перевели гроші за товар, продавець товар не відправив і кошти не повернув. Прийшов у відділення з випискою з єдиного реєстру досудових розслідувань Національної поліції, навіть слухати не захотіли, оскільки їм байдуже, покривають шахраїв", - поділився своєю історією незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Проте українцю у коментарях під відгуком нагадали дуже важливий факт: "А що банк має робити з випискою з реєстру досудових розслідувань? Шахраїв визначає суд. Якщо слідчий хоче заблокувати доступ підозрюваного до грошей, то він має сам звертатися до банку з рішенням суду про арешт, яке він перед цим отримає. Подати заяву про злочин може будь-яка - поліція зобов'язана це зареєструвати".

Нагадаємо, ПриватБанк заганяє клієнтів у боргову яму: про таке ніхто не попереджав.

Раніше повідомлялося, "Ощадбанк" залишив українця без частини пенсії: "Добитися правди нереально".

Також, українець вважає, що в "Ощадбанку" працюють шахраї: збільшили кредитний ліміт пенсіонеру під час війни без жодних підтверджень.