Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні сюрпризи.

Цього разу українець розповів, що у його дружини, яка використала картку "Ощадбанку" як накопичувальну, списали величезну суму, і порахували її на сплату "боргу". Також відомо, що ще й із картки "ПриватБанку" система "Ощадбанку" забрала близько 14 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", фото: Знай.ua
"Ощадбанк", фото: Знай.ua

"У дружини кредитна карта "Ощадбанку", яку вона використовувала як скарбничку - тобто раз на місяць переводила на неї невеликі суми грошей (від 400 до 2000 грн.) Тиждень тому з її "Приватівської" картки було зроблено списання майже 14 тисяч гривень (жодних повідомлень не було), почали розбиратися — виявилося, що гроші переведені на картку "Ощадбанку".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У процесі з'ясування обставин виявилося, що Ощадбанк "перетворив" гроші на майже 30 тисячний борг, що лежать на рахунку, щомісячні поповнення були всі списані і на даний момент за карткою числиться ще трохи більше 13 тисяч, в рахунок яких і був здійснений переказ з картки "Приватбанку".

Співробітник місцевого відділення на всі питання відповідає, що картку було отримано в Луганській області, нарахування боргу було зроблено нагорі, а він нічого не знає і нічого зробити не може, цитую: де отримували картку, там і розбирайтеся", - розповів про неприємну ситуацію українець.

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Ощадбанк" потрапив у скандал через "не такі" долари: "Відхилення у захисних елементах".

Раніше повідомлялося, почнуть карати штрафами: цього разу українці радо підтримують.

Також, "Ощадбанк" почав блокувати картки пенсіонерів: "Чекайте на повідомлення...".