Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок з комуналки, є дуже важливі новини щодо оплати за послугу доставки газу. Експерти компанії "Нафтогаз" надали важливу інформацію щодо оплати за спожитий побутовими споживачами газ.

Багато клієнтів компанії "Нафтогаз" не розуміють, чому за доставку іноді доводиться платити в кілька разів більше, ніж, власне, за саме блакитне паливо.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційній сторінці компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Один із клієнтів компанії "Нафтогаз" поставив таке запитання: "Доброго ранку. А скажіть мені, будь ласка, чому за трубу щомісяця плачу 102гр, тоді як за газ лише 17-30 грн?".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На що представники компанії "Нафтогаз" надали таку відповідь: "Компанія "Нафтогаз" є газопостачальною компанією, якою Ви платите за спожиті обсяги газу. За транспортування Ви і надалі платите Вашому облгазу. Для отримання коректної інформації на оплату послуг з розподілу газу зверніться, будь ласка, до Вашого місцевого оператора ГРМ (облгаза).

Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook

Також варто нагадати той факт, що за словами фахівців із компанії "Нафтогаз", зафіксувати свідчення лічильника через інтернет вдається не завжди. Наприклад, якщо немає комп'ютера чи смартфона. У такому разі ДК "Нафтогаз України" пропонує клієнтам передати свідчення за допомогою SMS повідомлення.

Нагадаємо, після оплати тарифу намагаються повторно здерти гроші: українець попередив про "хитрощі" від Vodafone.

Раніше повідомлялося, що в "Нафтогазі" нагадали про важливий нюанс: що потрібно не забувати споживачам.

Також, як передати показники газового лічильника, якщо вдома зник інтернет.