Monobank порадував клієнтів черговим оновленням - тепер українці матимуть змогу отримувати призи за донати. Про це йдеться на офіційній сторінці банку в соціальній мережі Facebook.

З перших днів повномасштабної війни українці активно донатять, допомагаючи як воїнам ЗСУ на передовій, так і людям, які опинилися у скрутному становищі через вторгнення.

Monobank. Фото скріншот з Youtube
Monobank. Фото скріншот з Youtube

Monobank - один із найпопулярніших банків, тому дуже багато клієнтів користуються його сервісами, щоб збирати донати. У фінустанові вирішили запровадити дуже захоплюючу "фішку". Так, тепер українці, які скинули донат, матимуть змогу отримувати призи. Це буде не матеріальна винагорода, а приємна дрібниця, яка порадує користувача.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Якщо що, вже працюють призи за донати. Можна дарувати ексклюзивний контент, секретну інсту, фотку себе чи навіть анекдот. А користувачі отримають цю штуку після поповнення банки", - йдеться у повідомленні фінустанови.

У Monobank зазначили, що волонтери зможуть додавати подяку донатерам лише у три кліки.

Раніше портал Знай повідомляв, Monobank пояснив, як оформити карту знижки "АТБ": витрачати на продукти доведеться менше.

Також наш портал інформував, ПриватБанк повертатиме гроші за проїзд у поїздах, автобусах та навіть таксі: як заощадити.

Крім того, ми писали, що українці з картами Monobank зможуть заощадити на послугах "Укрпошти": як отримати знижку.