"Нафтогаз" - національна компанія, яка поставляє природний газ мільйонам українців. Все більше регіонів переходять на послуги цієї компанії.

Але з кожним переходом виникає чимало й питань. На своїй офіційній сторінці в Фейсбук, "Нафтогаз" публікує актуальні новини та допомагає користувачам вирішувати проблеми, що виникають. Так під одним дописом схвильований чоловік попросив пояснити де саме він має платити за послуги з розподілу газу "Вінницягаз".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Відповідь "Нафтогаз"

Представники компанії зазначили, що дана послуга надається місцевими операторами ГРМ (облгаз), тому й оплачувати потрібно саме облгазу за відповідним рахунком. Оплата за послуги з доставки газу необхідно сплачувати до 20 числа поточного місяця. А самі показання лічильника компанія приймає з 28 по 5 число.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Важливо, що для кожного регіону, реквізити оплати за розподіл газу різні. Актуальні банківські дані можна переглянути на офіційних сторінках соціальних мереж або сайтах.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Як прослідкувати оплату

Для уточнення зручних сервісів, де можна прослідкувати облік даних, у "Нафтогазі" порадили звернутися до найближчого відділення облгазу (оператор ГРМ) або ж написати лист на їх електронну пошту з відповідним запитом.

Запитання клієнта Нафтогаз. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати і гроші здерти"

Раніше портал Знай інформував, у "Нафтогазі" розповіли про важливу деталь: варто врахувати

Також наш портал повідомляв, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли чи потрібно платити