Українці можуть отримувати грошові виплати у розмірі від 2272 до 2833 гривень щомісяця. Сума фінансової підтримки залежить від певних умов, повідомляє інформаційний портал "На пенсії".

Розраховувати на допомогу від держави можуть українці, які виховують дітей. Наприклад, громадяни пенсійного віку, які виховують дітей віком до 18 років, отримують доплати до пенсійних виплат у розмірі 150 гривень на кожну неповнолітню дитину.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Набагато більша грошова допомога для неповних сімей з дітьми, де дитину виховує один з батьків. Цій категорії українців покладено виплати у розмірі до 2800 гривень, але сума може різнитися через низку умов.

Так, наприклад, на дітей до 6 років передбачено щомісячну виплату у розмірі 2272 гривні, на дітей від 6 до 18 років - 2833 гривні, на студентів стаціонару віком від 18 до 23 років - 2684 гривні.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Цю державну допомогу можуть отримувати самотні батьки, які не перебувають у шлюбі, а також самотні усиновлювачі, але лише за умови, що в документах на дітей немає записів про батьків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, держава виплатить українцям із добрим серцем понад 41 000 гривень: хто зможе отримати допомогу.

Також наш портал інформував, були аутсайдерами, а тепер найбажаніші працівники: пенсіонерам та студентам в Україні пропонують тисячі вакансій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.