Українка поскаржилася, що у YASNO їй нарахували борг за спожиту електроенергію при тому, що житло порожнє. Про це вона написала в коментарях під однією з публікацій компанії у соцмережі facebook.

Українка заявила, що житло порожнє, оскільки через війну всі виїхали. Споживання електроенергії нульове, але звідкись узявся борг у розмірі 455 гривень. При цьому показники за словами клієнтки передавалися вчасно.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Оскільки через війну вдома не живемо, споживання нульове. На 01.07.23 було 19870, на 01.08.23 стільки ж і на 01.09.23 19870. Усі кВт сплачені. Боргу не було цілий рік. І ось при нульовому споживанні за серпень 2023 року надіслали борг 455 грн", - поділилася українка.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Жінка зазначила, що найсильніше її обурило обслуговування оператором після її звернення до служби підтримки, щоб вирішити питання з помилковим боргом.

"Тут же зателефонували на гарячу лінію, оператор на запитання, коли виправлять цю помилку, заявила 1) нарахували скільки передав ваш енергопостачальник, 2) вносите свідчення на наступне перше число. Фактично оператор просто знущалася, видаючи ці ваші шаблонні фрази", - обурилася клієнтка.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше портал Знай повідомляв, різкі перепади напруги палять українцям техніку: у YASNO пояснили, як захиститися.

Також наш портал інформував, як зменшити суми в платіжках власникам газових котлів: поради на опалювальний сезон.

Крім того, ми писали, менше споживаємо, але суми у платіжках не змінюються? Кому насправді вигідна "економія" українців на комуналці.