Українців під час війни підтримують усілякими способами, здебільшого – грошима, продуктами та дахом над головою. На цей раз гуманітарну допомогу пропонує волонтерська організація, але отримати її зможуть не всі.

Продуктові та гігієнічні набори, дитяче харчування та підгузки, а також ліки надає організація "Незламний Харків". Це одноразова допомога для мешканців Харкова, які опинилися у важких життєвих обставинах – ВПО, переселенці з окупації.

Переселенці. Фото: скрін youtube
Переселенці. Фото: скрін youtube

Які саме категорії отримають допомогу:

  • багатодітні сім'ї (3 та більше дітей віком до 18 років)
  • особи з інвалідністю І та ІІ групи
  • лежачі люди

Для отримання гуманітарки необхідно заповнити заявку за цим посиланням.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

В ній просять вказати стандартну особисту інформацію - ПІБ, номер телефону, ІПН та дані паспорта. Крім того, потрібно буде прикріпити файл із довідкою ВПО та документами, що підтверджують інвалідність, статус багатодітної сім'ї чи пенсійний вік.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Допомога видають лише за наявності документа, що засвідчує особу. Коли заявку схвалять, волонтери зв'яжуться за вказаним номером телефону та скажуть, коли та де забрати набори.

Раніше ми писали про те, що нова гуманітарна допомога для українців: отримати зможуть всі, хто має потребу, як залишити заявку.

Як повідомляв Знай.ua, надбавка в 25% до пенсії: хто з українців може розраховувати на приємний бонус

Також портал Знай.ua писав, що не робіть цього, якщо не хочете платити з власного гаманця: українців почали масово штрафувати