Українцям запропонували гуманітарну допомогу від благодійників, які готові задовольнити різні запити – надати продукти харчування, ліки та одяг.

За допомогою може звернутися кожен українець, який потребує, розповіли в "zayava.info". Так, щоб отримати гуманітарку, потрібно залишити заявку на спеціальному онлайн порталі "Поряд", який об'єднує українців, які потребують допомоги та тих, хто може її надати.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

"Підтримку надають як волонтери, так і звичайні люди. На платформі можна отримати продукти харчування, гігієнічні засоби, ліки, вітаміни, одяг, транспорт тощо", - додали на порталі.

Процедура отримання проста. Для цього потрібно заповнити та відправити форму за цим посиланням. Слід зазначити "Потрібна допомога".

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Гуманітарна допомога, фото CARE
Гуманітарна допомога, фото CARE

У заявці вказується стандартна інформація про одержувача: ім'я та прізвище, контактний номер телефону, e-mail, контактні дані Telegram та Viber, місто. Крім того, потрібно сформувати чіткий запит, що саме вам потрібно – одяг, їжа чи інше. Також слід обрати спосіб отримання допомоги – особисто, Новою поштою.

Коли хтось із охочих допомогти відгукнеться на запит, з людиною зв'яжуться.

Нагадаємо, що українці в Польщі можуть отримати 10 тисяч злотих: які умови

Раніше ми писали про те, що українці з картами Monobank зможуть заощадити на послугах "Укрпошти": як отримати знижку

Як повідомляв Знай.ua, українцям масово блокують карти: адвокат розповів, як уникнути уваги податкової до рахунків