Українцям необхідно перевірити лічильники холодної та гарячої води, щоб не отримати платіжок із космічними сумами. Про це повідомляє Комунальний концерн "Центр комунального сервісу" на офіційній сторінці у соцмережі facebook.

Споживачам нагадали, що до останнього дня поточного місяця необхідно зняти показники з лічильників гарячої та холодної води та передати їх у зручний спосіб.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Споживачам, у яких встановлено бойлер, також слід передавати показання лічильників води, навіть якщо вони не змінилися", - йдеться у повідомленні.

Як передати показники:

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще
  • в особистому кабінеті;
  • через контакт-центр (044) 247-40-40;
  • за номером безкоштовної телефонної лінії для передачі показань лічильників з мобільного – 0800404407;
  • через ящики передачі показань, які розташовані біля входу в сервісні центри.

Лічильники води, фото з вільних джерел
Лічильники води, фото з вільних джерел

Зазначається, що українці, які забудуть чи не зможуть передати показники лічильників, суми у платіжках будуть нараховані за середнім обсягом споживання на підставі даних за попередні періоди.

"Для жителів столиці, які вимушено залишили свої будинки у зв'язку з війною, і не мають можливості своєчасно передати показання лічильників, нарахування будуть здійснені за середнім обсягом споживання на підставі даних попередніх періодів", - попередили споживачів.

Раніше портал Знай повідомляв, здирають удвічі більше грошей: українці лютують через те, що YASNO завищує суми в платіжках.

Також наш портал інформував, підвищення скасовується? Українцям показали ліміти на воду, та міста з найвищими тарифами.

Крім того, ми писали, про платіжки можна забути: хто з українців має право не платити за комунальні послуги.