Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед киян, а також жителів центральних областей нашої країни, продовжує підносити неприємні сюрпризи своїм абонентам.

Цього разу абонент зауважив, що система бонусів мобільного оператора не приносить жодних плюсів для абонентів, а лише навпаки стимулює витрачати більше коштів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента мобільного оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Політика вашої компанії щодо використання бонусів абонентами є нікчемною. Людина нагромадила бонуси і використовувати їх може тільки після придбання послуг. Жодна компанія на ринку України, яка використовує бонусні програми, не вимагає перед розрахунком бонусами витратити ще якісь гроші.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Наприклад, мережа заправок ОККО, ти можеш за пальне повністю розрахуватись бонусами. На те вони й бонуси. У той час як компанія Life на початку війни для військових зробила безкоштовний зв'язок, ви продовжуєте під виглядом надання бонусів веслувати гроші лопатою. Ганьба.", - висловився незадоволений абонент мобільного оператора "Vodafone".

Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Це якийсь знущання!": Vodafone влаштовує клієнтам ранковий "терор", розсилаючи повідомлення, поки всі сплять.

Раніше повідомлялося, "Дітям дзвонять колектори": українці оніміли від нової послуги оператора "Vodafone".

Також, "Ненажери, з людей гроші здирають": українці з номерами "Київстар" при поповненні втрачають одразу по 10 грн.