Найбільша українська державна компанія "Укрпошта", яка займається доставкою поштових відправлень, а також ще кілька фінансових операцій на правах від національних регуляторів, продовжує підносити неприємні "сюрпризи" для своїх клієнтів.

Цього разу уважний клієнт "Укрпошти" зауважив, що у відділенні з нього вимагали гроші за п'ять днів зберігання.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Укрпошти" на порталі для відгуків про роботу компаній та сервісів Otzyvua.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"Отримували посилки у відділенні, 5 днів лежала посилка, і нам сказали, що за зберігання нам треба віддати 40 гривень? Я не розумію щось, це що жарт такий? Яке ще зберігання за 5 днів?"

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Посилки лежать місяць і якщо не вручаються, то як зазвичай повертаються відправнику. Перший раз таке чую щоб за зберігання була оплата на укропочте та ще й за кілька днів! Що за новини такі, і чому ніхто не повідомляє тоді по смс про це і не посилається на якісь норми та правила самої укрупшти?

Чи вирішили під шумок стягувати тепер ще й бабло з людей на рівному місці ще й у період війни? Скот, немає слів. Просто немає слів! Шахраї якісь! Не пошта, а скотарня некомпетентного шахрая. Такі речі ви зобов'язані промовляти та повідомляти про смс, а говорити про це коли людина на 5-й день приходить забирає бандероль з Китаю", - ділиться своєю неприємною ситуацією незадоволений клієнт "Укрпошти".

Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Проблеми з дівчатами": українець зауважив, що співробітниці "Нової пошти" перестали посміхатися.

Раніше повідомлялося, "Хаос у роботі та неповага": клієнтка Укрпошти обурена, як працівники поставилися до її листів.

Також, в українців залишилося півтора місяці, щоб отримати 5000 гривень: хто може звернутися за виплатою.