"Нафтогаз" - постачальник останньої надії, який надає свої послуги більшій частині українців. Компанія регулярно ділиться з клієнтами корисною інформацією і на цей раз на facebook-сторінці з'явилося важливе повідомлення.

У "Нафтогазі" нагадали, що клієнти можуть суттєво спростити собі життя і цілодобово користуватися необхідними послугами компанії в пару кліків - через чатботи.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Що можна зробити через чатботи:

  • оплатити рахунки за блакитне паливо та дізнатися про стан рахунку;
  • верифікувати персональні дані;
  • отримати акт звірки або довідку про пільги/субсидії;
  • отримати останній рахунок за газ із деталізацією нарахувань;
  • одержати довідку про відсутність заборгованості;
  • оформити договір про реструктуризацію боргу та просто дізнатися про останні новини компанії.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У "Нафтогазі" зазначають, що клієнти можуть відмовитися від паперових платіжок та автоматично отримувати рахунок за спожитий газ у чатботі. Для цього до програми потрібно додати свій особовий рахунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" обіцяв знижки на газ, але нараховує їх не всім: українці почали скаржитися - пояснили в компанії.

Також наш портал інформував, для тих, хто набрався боргів за комунальні послуги: споживачам дали можливість сплатити їх частинами.

Крім того, ми писали, українцям пояснили, як буде розраховуватись субсидія на опалювальний сезон: нюанси, які потрібно знати.