Українка поскаржилася на постачальника YASNO черех те, що компанія надсилає величезні рахунки за електроенергію у оселі, у місті яке зараз окуповане. Вона пояснює, що рідні виїхали звідти на початку війни, однак родина продовжує отримувати космічні платіжки.

Про це вона написала на офіційній сторінці компанії у соцмережі Facebook.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Жінка розповідає, що зараз її місто знаходиться в окупації, її рідні виїхали із нього ще 24 лютого минулого року, а постачальник електроенергії продовжує нараховувати космічні суми та погрожує відключенням світла.

Вона не розуміє звідки борги, адже ніхто не користується комунальними послугами, а рахунки отримані до війни усі сплачені.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Моє місто в оккупаціі. Моя родина виїхала 24.02.22р. З того часу там ніхто не живе,але від обленерго приходить рахунок,при чому з вликими цифрами! І це при тому,що всі рахунки перед війною були сплачені! У рахунках попередження про відключення,у разі несплати. Та не питання-приїзджайте відключайте"- розповідає українка.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Клієнтка не уявляє скільки їй нарахує компанія за житло, в якому зараз живуть окупант та як господарі користуються усіма комунальними послугами.

"А ще один будинок у нас забрали орки і наразі живуть там,користуються світлом. Хто потім це буде оплачувати???? Ох ви і контора(((((" - додає вона.

Фахівці YASNO зазначили,що клієнтку було помилково повідомлено про заборгованість та про те, щл компанія вводить додаткові перевірки, які допоможуть уникнути таких ситуацій у майбутньому.

Yasno. Фото Facebook
Yasno. Фото Facebook