Українці частенько переплачують та накопичують борги за комуналку через те, що елементарно забувають передавати показання лічильників, які фіксують обсяг спожитого ресурсу. Багатьох не влаштовує те, що від цього аспекту залежить сума в платіжці.

З такою скаргою звернувся українець, написавши відгук на сторінці компанії YASNO у Facebook. За його словами, споживачам влаштовують справжній терор через передачу показань, хоча в європейських країнах не проводять цієї процедури.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

"Україна йде нарешті в ЄС. Скільки можна тероризувати клієнтів своїми передачами показників?! Вивчіть досвід цивілізованих країн, - тим більше що ви олігархічний монополіст. Не треба ніяких передач, совкова організація", - обурюється клієнт.

У відповідь представник компанії вкотре нагадав, що якщо не передавати фактичні показання лічильників, то клієнтам нараховуватимуть середньодобове споживання, через що цифри у платіжках можуть злетіти. Проте, ніхто навіть не постарався заспокоїти обуреного українця.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми нагадуємо про важливість передачі показань, за 2 дні до кінця місяця та перші 3 дні наступного місяця за розрахунковим, навіть якщо вони не змінюються і за адресою ви не проживаєте", - додали в YASNO.

Відгук клієнта та відповідь YASNO, скріншот
Відгук клієнта та відповідь YASNO, скріншот

Нагадаємо, субсидії на опалювальний сезон: кому призначать автоматично

Раніше ми писали про те, що "втричі більше": клієнти Yasno скаржаться на дивні суми в рахунках

Як повідомляв Знай.ua, платіжки шлють, а скаржитися нема кому: YASNO дорікнули за хитрий розподіл обов'язків