"Ощадбанк" подарує клієнтам 25 тисяч гривень за оплату покупок карткою. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощад" регулярно радує клієнтів акціями з приємними бонусами та нагородами. На цей раз банк дає шанс отримати 25 000 гривень у вигляді сертифіката на покупки в мережі Watsons.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Здійснюйте свої звичайні покупки, розраховуйтесь карткою для виплат і отримуйте можливість виграти сертифікат від Watsons на 25 000 грн. Це особливо приємно для молодих матусь, адже в сім'ї, де є маленькі дітки, здається, покупки не закінчуються ніколи", - йдеться у повідомленні. банку.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для участі в акції потрібно виконати лише дві умови:

  • оформити картку для виплат Visa у "Ощадбанку";
  • сплатити карткою купівлі на суму від 100 гривень;

У банку наголошують, що українці можуть оформити цифрову картку для виплат через чат-бот "Ощада в Telegram або Viber".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" без попередження встановлює ліміти на карти клієнтів: зняти гроші ще той "квест".

Також наш портал інформував, "Про комп'ютери не чули": клієнти "Ощадбанку" тижнями чекають на важливу послугу, яка робиться за 3 дні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.