Держава, волонтери та міжнародні організації надають українцям колосальну допомогу під час війни. Підтримати тих, хто має потребу, готові у всіх питаннях - якщо немає житла, продуктів чи засобів для існування.
Стало відомо, які фонди надають допомогу українцям зараз. Про це пише видання "На пенсії". Претендентам нагадали, що багато залежить від категорії та ситуації людини, її місця проживання та наявності коштів, за рахунок яких можуть допомогти.

Переселенці. Фото: скрін youtube
Переселенці. Фото: скрін youtube

Так, організація "КАРІТАС УКРАЇНА" готова допомогти з гуманітаркою літнім людям з інвалідністю І та ІІ груп, малозабезпеченим або багатодітним сім'ям. Також тим, у кого постраждало житло. Виплата у розмірі 6660 гривень на одну особу (2220 гривень на місяць). За консультацією – 0 (800) 33-67-34.

Міжнародний комітет Червоного хреста допомагає рідним загиблих та зниклих безвісти, пораненим цивільним особам. Тим, хто відновлює житло та потребує гуманітарки. За консультацією – 0 (800) 300-155.

Суспільство Червоного хреста України видає одноразову гуманітарку постраждалим та переселенцям. Допомога у вигляді продуктів, засобів гігієни та інших необхідних речей. За консультацією – 0 (800) 332-656.

Організація "АДРА УКРАЇНА" надає допомогу, залежно від потреб людей та регіону проживання. У пріоритеті - сім'ї з дітьми на територіях бойових дій, переселенці, багатодітні сім'ї, жінки або чоловіки, які самостійно утримують сім'ю, особи старше 50 років з інвалідністю, з хронічними захворюваннями, пораненням у результаті бойових дій.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Також доступні виплати 6660 гривень на одну особу, якщо їхнє житло постраждало. За консультацією – (067) 333-17-52.

Організмація "ACTED" виплачує 6660 гривень на особу (на місяць по 2220 гривень) на дрібний ремонт тим, хто постраждав. У пріоритеті уразливі категорії населення. За консультацією – 0 (800) 33-45-89 або 0 (800) 33-69-36.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) допомагає з ремонтом приватних житлових будинків, які отримали легкі та середні ушкодження у південних та північно-східних областях. За консультацією – 0 (800) 21-50-15.

Зруйнований дім. Фото: Знай.UA
Зруйнований дім. Фото: Знай.UA

Нагадаємо, обіцяють виплатити по 2220 гривень кожному: українці можуть отримати нову грошову допомогу

Раніше ми писали про те, що перевірки переселенців: що робити, щоб не призупинили виплати

Як повідомляв Знай.ua, отримали допомогу - краще відразу зняти: банки почали блокувати карти ВПО