Багато українців через повномасштабну війну опинилися у складному становищі. Однак вони не залишаються віч-на-віч із проблемами, адже їм надають підтримку різні благодійні фонди, волонтери, а також держава. Зокрема, українці можуть попросити про допомогу на платформі Juravli, повідомляє zayava.info

Juravli - це зручний сервіс, який поєднує волонтерів та людей, які потребують підтримки. Заявку на допомогу може залишити кожен українець, який опинився у складному становищі. Отримати можна різну підтримку, наприклад, продуктові та гігієнічні набори, ліки, речі для дітей та інше.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Для отримання доведеться заповнити онлайн-форму за цим посиланням. У заявці слід зазначити дані про себе, місце проживання, яка допомога потрібна, скільки членів сім'ї, чи є діти та люди похилого віку.

Зазначається, що надана інформація на платформі Juravli повністю конфіденційна. Крім того, залишити заявку можна не конкретно для себе, а іншу людину, яка потребує допомоги, наприклад, пенсіонера.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Важливий момент - допомогу надають волонтери, тому щойно знайдеться людина, яка зможе виконати запит, вона самостійно зв'яжеться із прохачем допомоги.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Також наш портал інформував не лише продукти: українським сім'ям видадуть гуманітарні бокси, заявки вже приймають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.