Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм абонентам.

Цього разу українець розповів, яка історія трапилася з ним через плутанину у номерах (які нещодавно почали продавати всім, хто хоче, але при цьому ці номери все ще активні та інших абонентів).

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Ситуація така, купив пакет, став володарем пакету водофон. Але є одне оху*ше але, мені 10 років і я Оля (маленька дівчинка), а за фактом я сорокарічний багатодітний батько з єб*йшим басом. І ось розв'язка - мені дзвонить мати і стверджує, що це номер її доньки, куди я її подів й таке інше.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Слава Богу, з'ясували, вирішили і з дитиною все нормально, при зверненні в техпідтримку відповідь убила наповал, або блокуєте такі номери, або купіть у нас індивідуальний.

Я на секунду поставив себе на місце матері, а потім з жахом прокрутив у голові ситуацію, що дитина дійсно зникла або ще гірше. Та мене б насамперед без суду та слідства закрили. Дякую водофоне, ви дбаєте про клієнтів", - пише невдоволений абонент мобільного оператора Vodafone.

Відгук абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua
Відгук абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, власники карток Visa і MasterCard платитимуть більше: чого чекати.

Раніше повідомлялося, що Lifecell списує в абонентів десятки гривень за відключені раніше послуги: "Займається крадіжкою".

Також, українці не можуть натішитися: "Київстар" скасував плату за популярну послугу.