Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Vodafone, який користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, а також серед самих киян, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм абонентам.

Цього разу українка, яка за тариф платить лише 75 гривень, зауважила, що у неї невідомо як зчитуються "борги" у розмірі 15 гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної абонентки компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"У мене 16 серпня закінчився тариф на місяць, за який плачу 75 грн. Оскільки рахунок не поповнила, з мене в борг вираховують на день 15 грн. Вчора хотіла зателефонувати, відповідь - "ви невірно набрали номер", номер вірний. другий номер хотіла зателефонувати, і тут номер неправильний.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Так ви гроші здираєте за день, а я не можу нікуди зателефонувати, бо ви не наїстеся. На 75 грн я мобільним інтернетом не користуюся, тому що зв'язку днями немає, хвилини безкоштовні також залишаються вам, то за що я плачу 75 грн?

Ви мені не дали відповіді на мою скаргу в телефонному режимі, в якій я розповіла, що дзвонила до ПФУ, і що в мене на очах десь подівся той номер.

Я навіть до операторів не можу додзвонитися тому що відповідь така - "ця послуга недоступна у вашому телефоні", і ще багато таких номерів, які ви заблокували, і не дали відповіді на мою скаргу, чому вони заблоковані. Чекаю на відповідь.", - поділилася неприємною історією клієнтка Vodafone.

Відгук незадоволеної абонентки "Vodafone", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеної абонентки "Vodafone", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, Lifecell розповів українцям, як отримати 50% знижки на послуги зв'язку.

Раніше повідомлялося, більше ніяких кредитів на комуналку: у Yasno показали, як знизити суми у платіжках.

Також, Vodafone просить українців оформити "рік без абонплат" за 599 грн, виписує штраф і блокує номер.