Один із трьох найбільших в Україні мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей та самої столиці, міста Київ, продовжує підносити неприємні "сюрпризи" своїм абонентам.

Цього разу уважна абонентка зауважила, що мобільний оператор сам пропонує українцям перейти на формат "рік без абонплат" за 599 гривень, а після того, як люди поповнюють рахунок, оператор виписує невідомий штраф.

Також людям заявляють, що їхній платіж у розмірі 599 гривень повертати ніхто не буде. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"До того, що зв'язок майже не працює вже всі звикли, але такого свавілля я не очікувала. Прийшла пропозиція акційна - підключити рік без абонплат за 599 грн. Поповнила, замовила. Наступного дня надходить повідомлення про те, що рік без абонплат у мене відключено, а тариф змінено.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Оператор оформив якусь скаргу, на розгляд якої має піти щонайменше доба і то не факт, що хоч щось мені повернуть. Просто крадуть гроші, навіть не турбуючись якось відмаститися. І ніхто нічого з цим не може вдіяти", - описала свою неприємну історію незадоволена абонентка Vodafone.

Відгук незадоволеної абонентки "Vodafone", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеної абонентки "Vodafone", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, Vodafone подарує півроку зв'язку абонентам, які виконали одну умову: що потрібно зробити.

Раніше повідомлялося, Lifecell, Київстар та Vodafone запропонували вигідні тарифи для пенсіонерів та студентів.

Також, Vodafone удосконалив тарифи – українцям не доведеться переплачувати: хто зможе заощадити.