Клієнт "Приватбанку" поскаржився на те, що для навіть найдрібнішої фінансової операції через додаток Приват-24 потрібно витрачати багато часу та нервів. Він щиро не розуміє для чого у фінустанові створюють користувачам проблеми на рівному місці.

"ПриватБанк". Фото: скрін youtube
"ПриватБанк". Фото: скрін youtube

Відповідний відгук він опублікував на сайті Мінфіну.

Українець розповідає, що нещодавно йому знадобилось перевести кошти зі своєї картки на іншу. Під час переказу невеликої суми у 350 гривень, банк почав вимагати у клієнта зателефонувати на гарчу лінію фінустанови.

Чоловік обурений, адже не розуміє, чому повинен витрачати купу свого часу на незрозумілі операції, якщо додаток і так має багато ступенів захисту: фінансовий номер, пароль, двухфакторну авторизацію.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"При спробі відправити з Привата-24 переказ на 350 грн (на іншу картку) — вимагають дзвонити на 3700 і щось там пояснювати. Для чого я маю фінансовий номер, пароль, двухфакторну авторизацію? Я не хочу нікуди дзовнити і повідомляти свох персональні дані невідомо кому"-розповідає клієнт.

Українець категорично відмовляється користуватися карткою банку, адже кожний раз коли йому треба здійснити якусь операцію додаток змушує його нервувати.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"До так званої "націоналізації" банк був зручним, зараз це просто вимотування нервів кожного разу. Сплачуєш комуналку — то смс-ка, то дзвінок робота, то код введи…Тепер копійчаний переказ не даєте зробити! Як ви вже задовбали!"- додає чоловік.

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, встигніть до 30 вересня: ПриватБанк роздасть промокоди зі знижками на паливо, як отримати.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".