Українці регулярно скаржаться на сервіс державно банку, намагаючись вплинути на якість роботи.

На сайті Мінфін, у розділі відгуків, українець наскаржився на фінустанову, розповівши свій досвід закриття карткового рахунку, який назвав "пекельними муками від Ощадбанку".

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

У своїй довгій розповіді, українець зазначив, що раніше у нього був картковий рахунок в Ощадбанку, але виникла ситуація, що він не зміг фізично звернутися до банку, вирішивши, що таку процедуру можна виконати онлайн, але не зміг це зробити.

Тому вирішив звернутись до банку відділення на Мазепи 13. Касир, на прізвище Сорока, спочатку послала мене на відділення де я картку відкривав. Я повідомив, що в контакт центрі сказали, що я можу звернутись до будь-якого відділення з питанням закриття. Закрити рахунок вирішив, тому що банк краде гроші з дебетної карти списує 25 гривень в овердрафт за серпень. Відразу ж зробив p2p переказ і вніс 25 грн. на рахунок. — написав українець.

Популярні новини зараз
"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Тоді українцю заявили, що "гроші в статусі "заблоковано" не зможуть закрити картку сьогодні, та порадили прийти через добу.

Також клієнту запропонували звернутися у головний офіс. Він пише, що не мав можливості і продовжував стояти і благати, щоб картку закрили. В результаті йому сказали, що "ваша картка закрита".

Українець вирішив уточнити у спеціаліста онлайн-чату, чи все ж таки закритий картковий рахунок, і там вказали, що картку тільки заблокували без закриття рахунку. А рахунок буде закриватись.

Оператор чату каже 01.09, контакт центр 02.09… І щоб я закрив карту 02.09 угадайте що? Правильно сплатити ще 25 грн за обслуговування неактивного карткового рахунку вересень… Або знову йти в те саме відділення просити про закриття карткового рахунку, оскільки мені мали вручити договір про закриття, але цього мені не надали… Вже навіть не знаю що робити… Чи ходити в ощадбанк кожного дня як на роботу?

Через безпорадність українець пише, що сервіс просто неперевершений - картковий рахунок не можна закрити онлайн, та навіть у відділенні.

Скриншот відгуку
Скриншот відгуку

Нагадаємо, ми писали, що "Ощадбанк" звинуватили у шахрайстві: "Будьте пильними зі своїми рахунками".

Як повідомляв "Знай.ua" клієнти скаржаться на проблеми з "Ощадбанком".

Також "Знай.ua" інформував, тату, не ганяй - на тебе чекає банк: українських водіїв з аліментами перетворять на пішоходів