Українка поскаржилась на державний "Ощадбанк" та подала заяву в поліцію, звинувативши установу у шахрайстві.

Клієнтка банку розповіла на сайті відгуків, що "Ощадбанк" займається шахрайством: зняття готівки з картки, при встановленому ліміті в 1 гривню, на картку іншого банку, без її відома.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Не отримала ні допомогу, ні підтримку у відділі "Ощадбанку". Я все-таки настояла на своєму і заяву до поліції прийняли. Звернулась зі звинуваченням, бо залишилась без грошей — при ліміті в 1 гривню переслали останні мої копійки в сумі 2100 грн. Люди бережіть себе, у них немає відповідальності та захисту щодо ваших карток, відкритих рахунків... Бережіть себе та будьте пильними зі своїми рахунками. — поскаржилась українка.

Скриншот відгука
Скриншот відгука

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Жінка підозрює, що служба безпеки в банку не працює, тому й директор поставився до жінки, не як до людини.

Ставлення директора "Ощадбанку" мене зовсім засмутило, я надіялась що мені допоможуть повернути останні мої кошти, але відношення було, як не до людини...

Нагадаємо, ми писали, що в Україні виведуть з обігу важливі гроші: встигніть обміняти до 30 вересня.

Як повідомляв "Знай.ua" фейкова соціальна допомога: у Мінсоцполітики терміново попередили українців.

Також "Знай.ua" інформував, вже з 1 серпня: "Ощадбанк" змінює тарифи на популярну послугу, до чого готуватися українцям.