У додатку "Дія" можна подати заявку, для цього — вказати інформацію про себе, характеристики житла, яке планується придбати.

Вона стане доступною ще для двох категорій населення. Про це йдеться на офіційному сайті "єОселі".

Житловий фонд, скріншот: YouTube
Житловий фонд, скріншот: YouTube

До військовослужбовців, медичних працівників, педагогів, науково-педагогічних працівників з серпня додали ще декілька категорій. Процентна ставка для таких категорій складала лише 3%.

З 1 серпня отримати пільгові кредити зможуть також інші категорії українців:

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Оренда житла, фото biz.nv
Оренда житла, фото biz.nv

  • ветерани війни та члени їх сімей, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім’ї загиблих (померлих) ветеранів війни, а також сім’ї загиблих (померлих) захисників і захисниць України;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • інші громадяни України, які не мають житла або у власності яких менше ніж 52,5 кв. м для сім’ї з однієї особи (одинока особа) та додатково 21 кв. м – на кожного наступного члена сім’ї.

Участь у програмі можуть взяти лише громадяни України, які старші за 18 років і ті, хто ще не досягне 70 років на дату погашення кредиту.

Нагадаємо, ми писали, що зустріти старість без хибних надій: у ПФУ показали, як дізнатися розмір майбутньої пенсії.

Як повідомляв "Знай.ua", що робити у разі втрати пенсійної картки: у ПФУ дали інструкцію.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні планують залізти до кишені безробітних.