Одна з найбільших українських мереж доставки поштових відправлень, яка навіть хоче "відкрити відділення по всьому світу", компанія "Нова пошта", продовжує дарувати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам усередині країни.

Ми вже звертали увагу, що у відділеннях спеціально кладуть у посилки велику кількість паперу чи картону, щоб збільшити вагу та взяти більше оплати за картонну коробку. Однак цього разу з'явилася історія, повз яку ми не могли пройти.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Нової пошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

"Доброго дня. Надсилала посилку сама для себе з міста Дніпро до міста Києва. Посилка була запакована в шопер, із зав'язаними ручками. Важила до 10 кг. Я її отримала.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

По-перше, дуже здивувалася сума відправлення (130 грн). Подумала, ну в коробку напевно обернули, нехай вже буде (хоча величезне питання: навіщо взагалі в коробку обгортали посилку? Це ж не екологічно, як мінімум, ці коробки викидаються тільки, так і забруднюють планету!

Ну, з коробкою розібралися за ціну, але коли я відкрила коробку, вибачте. Серед мого пакету була купа паперу! Папір був усюди: зверху знизу, причому у величезній кількості! Ви це навмисне робите, щоб виправдати кілограм, чи що? У мене ступор від того, навіщо ви мені накидали цей папір? Є відео та фотодокази, у разі чого можу скинути коли потрібно буде.

Будь ласка, дайте відповідь на моб скаргу, чи є раціональним саме в цьому випадку 1. Запаковувати в коробку, 2. Класти стільки паперу. Ps Ось що мені робити з ним? Це тупо просто йде на смітник. Ви таким чином дуже не екологічно ставитеся до природи! Дякую за увагу. Чекатиму відповіді", — поділилася своєю неприємною ситуацією Катерина.

Відгук невдоволеної клієнтки "Нової пошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеної клієнтки "Нової пошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Нова пошта" дає знижку на відправку за кордон: скільки можна заощадити та як отримати.

Раніше повідомлялося, "Неплатоспроможний, закриваємо": українці помітили, що "ПриватБанк" не може виплатити понад 13 тисяч.

Також, "Укрпошта" потрапила у новий скандал, скарги не припиняються: "Мені не видають".