Щомісяця споживачі газу повинні передавати показники газових лічильників у певні дні. Якщо зробити це не своєчасно, можна отримати платіжку з неправильними нарахуваннями. Компанія "Нафтогаз" щомісяця нагадує про це клієнтам і кінець липня не став винятком.

Так, у газопостачальній компанії нагадують, що передавати показники лічильника через послуги обліку використаного блакитного палива можна вже з 28 липня і до 5 серпня включно.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Передати показники за лічені хвилини можна через особистий кабінет my.gas.ua, якщо споживач у ньому зареєстрований або через чат-боти GASUA в Viber, Telegram. У Facebook Messenger – NaftogazGasSupply.

Клієнти, які зі смартфонами та іншою технікою на "ви", наприклад, пенсіонери, можуть передати показники лічильника більш простим для них способом. Все, що потрібно звернутись по одному з номерів компанії:

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще
  • +38 066 300 28 88;
  • +38 098 300 28 88;
  • +38 093 300 28 88.

Показники лічильників, скріншот: YouTube
Показники лічильників, скріншот: YouTube

У "Нафтогазі" нагадують, що своєчасна передача показників насамперед полегшує життя самим споживачам. Тож якщо до 5 числа включно облгаз не отримує дані, то самостійно вказує обсяг споживання газу домогосподарством на рівні середнього споживання. Через це клієнти нерідко отримують неправильні платіжки, переплачують за газ і змушені витрачати час на перерахунки та звірки.

Раніше портал Знай повідомляв, "Потрібно терміново бігти...": хто в Україні відповідає за перевірку лічильників газу та нові штрафи.

Також наш портал інформував, за сплачені послуги можна отримати компенсацію: як це зробити українцям.

Крім того, ми писали, як українцям правильно зняти показники: коли це потрібно зробити.