Українці скаржаться на зайві нарахування у платіжках за червень.

"Нафтогазу" закидують зайві кубометри, українці обурюються у коментарях до допису компанії у соцмережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Під постом у коментарях користувачі обурилися тим, що платіжки вони отримали, але із зайвими нарахуваннями. Причому зайві гроші "домалювали", навіть попри своєчасну передачу громадянами показів газового лічильника.

Скарги були на наступні моменти:

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще
  • компанія не робить перерахунок боргів та не списує незрозумілий борг у 11 тисяч гривень;
  • споживач у кінці місяця передав показники лічильника, а компанія зарахувала на 100 кубів більше;
  • виникає плутанина під час передачі показників облгазу, який раніше постачав газ цим господарствам, безпосередньо Нафтогазу. Виходить, що облгазу передають одні показники, а Нафтогаз бере для розрахунку геть інші.

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

"Більше вам покази лічильника передавати не буду, ви кинули людей, а тепер кажете звертатися до облгазу. Вам був поданий нормальний показник в 133 куб, а облгаз дав розрахунок лише у 2 куб", — написав один зі споживачів.

В компанії офіційного коментаря не дають. На обурені коменти готова відмовка — пропонують розгніваним споживачам звернутися безпосередньо до компанії та надати номери особових рахунків для того, щоб з'ясувати, у чому справа.

Нагадаємо, ми писали, що українці будуть змушені платити за воду більше: жодні мораторії не допоможуть.

Як повідомляв "Знай.ua", Облгази - суцільна проблема: українка просить Нафтогаз забрати в них функцію передачі показників лічильників.

Також "Знай.ua" інформував українцям нараховують борги за спожитий газ у пустуючих будинках: погрожують "відрізати" трубу.