Українці скаржаться на безлад у роботі облгазів та хочуть щоб Нафтогаз забрав у них функцію передачі показників лічильника.

Про це розповіла клієнтка у мережі Фейсбук.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Вона розповідає про те, що працювати з облгазами це суцільні нерви та труднощі, адже постійно виникають якісь проблеми.

Жінка розповідає, що часто стикається з тим, що вони постійно вимагають фотографувати показники лічильників, але присилають рахунки, цифри в яких, не відповідають дійсності.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Облгази, це якась суцільна проблема! То показник передаси, а рахунок приходить Бог зна який, то показник взагалі не приймається, тому що облгаз хоче фото лічильника. Де їм старенька людина з простим телефоном знайде, як передати фото лічильника? Вони винудять, що люди будут обходитимуться без будь-яких рахунків і платитимуть за книжками, як було раніше. З'ясувати з ними якусь проблему – це на межі фантастики! Хай би Нафтогаз забрав функцію передачі показників собі і закінчилися б ці поневіряння споживачів з облгазами", - поскаржилася клієнтка компанії.

Газопостачальна компанія НАК "Нафтогаз Україна" повідомили клієнтці, що вони відкриті для співпраці з іншими операторами ГРМ, щоб забезпечити для клієнтів максимально зручні процеси передачі даних газових лічильників.

"Щодо заборгованості. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Для перевірки інформації про нарахування, будь ласка, вкажіть номер особового рахунку. Разом з Вами у всьому розберемося", - додали в компанії.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: що потрібно знати споживачам.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, ми писали, 500 гривень і навіть більше: у "Нафтогазі" розповіли, як отримати знижку на газ.