Українка звернулася до "Нафтогазу" зі скаргою. Вона заявила, що в будинку ніхто не мешкає, але якимось чином з'явився борг за спожитий газ. Про це вона написала у коментарях на офіційній сторінці компанії у facebook.

Українка розповіла, що господиня будинку виїхала за кордон, попередньо сплативши всі рахунки. При цьому показники лічильника передаються регулярно, ніхто не споживає газ, а послуги транспортування оплачуються вчасно. Однак це не завадило "повісити" тисячний борг.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

"Скажіть, будь ласка, як таке може бути, що вдома ніхто не живе, а гроші нараховуються за спожитий газ? Дані лічильника передаються регулярно, транспортування оплачується, з 1 квітня власниця поїхала за кордон, все сплатила, зафіксувала в особистому кабінеті останні показники лічильника та вже у травні їй приходить борг за спожитий газ 1150 грн!", - пише українка.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Жінка додала, що розбиратися звідки борг в облгазі не захотіли, і навіть більше, погрожували відрізати трубу, якщо сума не буде сплачена.

"Звернулась до районного відділення, там не захотіли навіть розібратися, сказали, що це не їхня справа, телефонуйте до Києва до Нафтогазу, а на другий день почали погрожувати, що відріжуть трубу, і ми вимушено сплатили цю суму ні за що!", - обурилася жінка.

Борги на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Борги на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, ми писали, українка поскаржилася, що "Нафтогаз" "повісив" борг, що не існує: "Має подарувати 1500 грн?"