Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важливим нагадуванням від головного постачальника побутовим споживачам газу, компанії "Нафтогаз". Ця інформація стосується показників лічильника.

Про це стало відомо завдяки нагадуванням, які надходять українцям на електронну пошту.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Шановні клієнти! Подавайте показання газового лічильника оператору ГРМ вчасно! Нагадуємо: для коректних показань у платіжках, робіть це з 1 по 5 число кожного місяця. Куди і кому передавати показання? Передавати показання лічильника потрібно вашому оператору ГРМ (облгазу). зобов'язання та відповідальність операторів газорозподільних мереж (облгазів).", - повідомляють у "Нафтогазі".

Показники лічильників, скріншот: YouTube
Показники лічильників, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Важливо розуміти, що працівники цих компаній періодично приходять до вас знімати дані лічильника, перевіряти стан газового обладнання.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Також у "Нафтогазі" нагадали, що у зв'язку з переходом "Харківміськгаз", "Криворіжгаз", "Дніпрогаз", "Донецькоблгаз", "Харківгаз", та Кропивницька філія ГАЗМЕРЕЖІ ("Кіровоградгаз") до групи НАК "Нафтогаз України", сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів цих компаній надаватимуться ДК "Нафтогаз України".

Зверніть увагу, що клієнти "Херсонгаз" можуть передавати показання газового лічильника через сервіси ДК "Нафтогаз України".

Показники лічильників, скріншот: YouTube
Показники лічильників, скріншот: YouTube

Надіслати показання вашому оператору ГРМ (облгазу) можна одним із способів: на сайті або в чатботі вашого облгазу; відвідавши офіс; через скриньку для надання показань або зателефонувавши до контакт-центру вашого облгазу.

Нагадаємо, що стосується споживачів трьох областей: "Нафтогаз" звернувся з важливою заявою.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" заявив про нововведення: передавати показники лічильника тепер по-іншому.

Також, зима буде "веселою": мільйони українців можуть залишитися з холодними батареями.