Стало відомо, що можна зробити, якщо банкомат завис і не видає вашу картку.

Банкомати Приватбанку є одними з найпопулярніших та найпоширеніших в Україні. Звичайно, вони можуть ламатися і це призводить до непростих ситуацій, передає інтернет-портал ITech.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Приватбанк радить зателефонувати до гарячої лінії, розповісти про проблему. Саму картку слід заблокувати та чекати на її перевипуск. Однак це може спричинити безліч незручностей для клієнтів. Адже картка часто замінює гаманець і в людини може не бути готівки, а заплатити часто треба прямо зараз.

На щастя, є один спосіб спробувати отримати картку, проте вона не завжди працює. Фахівці радять кілька разів натиснути клавішу "Скасувати", що має підштовхнути банкомат повернути вашу картку.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Якщо після кількох натискань, банкомат так і не реагує на вас, тоді необхідно знову натиснути та тримати (не більше 5 хв) клавішу "Скасувати", доки на дисплеї не з'явиться “Завершити операцію”.

Після отримання картки радимо не користуватися банкоматом упродовж двох діб. Якщо спосіб не спрацював, доведеться блокувати картку.

ПриватБанк, фото Знай
ПриватБанк, фото Знай

Нагадаємо про збій у банкоматах ПриватБанку: українець раптово залишився без грошей і картки. За словами українця, такі "неприємності" трапляються з банком уже не вперше.

Раніше ми повідомляли, що банкомати ПриватБанку вимикаються під час видачі готівки: українка розповіла, як залишилася без грошей.