Абонентам тарифних планів "Все разом" та "Домашній Інтернет" відключать послугу "Додатковий пакет програм".

Послуга дозволяла дивитися ТБ на різних великих екранах, якщо мали підключений один основний ТВ-пакет "Київстар". Про це повідомила пресслужба мобільного оператора. Всі клієнти, які використовують вказану послугу, будуть попередженні про відключення через SMS.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Попри закриття "Додаткового пакета програм", це не вплине на ваше користування пакетом "Київстар ТБ". Адже ми надаємо можливість дивитися ТБ на 5 різних пристроях одночасно і в будь-якій комбінації: телевізорі, планшеті, смартфоні чи ноутбуці. Ці переваги доступні без додаткової оплати. Вам достатньо оплачувати лише ваш діючий ТВ-пакет і комбінувати пристрої для перегляду так, як вам зручно. — зазначили у Київстар

Всього, як відомо, існує кілька пакетів: "Дитячий", "Дорослий", "КіноХіт HD" та "Сine+". Їхня вартість не однакова, варіюється від 50 до 100 грн на місяць та включає різний набір каналів.

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

Скористатися "Київстар ТВ" можна після підключення на офіційному сайті компанії. Ціни за місяць користування теж різні – від 120 до 150 грн перші три місяці, від 150 до 200 грн після завершення пільгового терміну.

Нагадаємо, ми писали, що "Київстар" ледь не зробив українців біднішими на 500 грн, лише одне смс.

Як повідомляв "Знай.ua" Vodafone забрав у жінки цілу пенсію.

Також "Знай.ua" інформував, українці після "вигідних" послуг Київстару втрачають усі гроші на рахунку.