Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія Vodafone, яка користується популярністю серед мешканців практичних усіх областей нашої країни, продовжує подавати неприємності своїм клієнтам.

Нещодавно ми писали, що оператор Vodafone надсилає українцям повідомлення від прокуратури та збройних сил, проте дані "листи" приходять і дітям, які не знають, як на це реагувати. Проте цього разу українці скаржаться, що компанія незаконно оволоділа персональними даними пенсіонера.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Моя мама пенсіонерка 08.06.2023 прийшла до салону водофону в Дніпрі з метою розірвати контракт. Співробітник водофону обманним шляхом перевів її на передоплату з прив'язкою до паспорта, не повідомивши їй про це, іншими словами - заволодів її персональними даними. Водафон - злочинці! Порушення ст.32 Конституції України!", - заявили незадоволені клієнти компанії Vodafone.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Відгук невдоволених абонентів Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволених абонентів Vodafone, скріншот: Otzivua

Можна тільки здогадуватися, з метою можуть використовувати персональні дані шахраї. Буває й таке, що співробітники деяких фірм та компаній, діючи під маскою офіційності, просто віддають особисті дані зловмисникам.

У компанії є тарифний план, у послузі "рік без абонплат", за який дехто платить по 2300 гривень на 12 місяців. А ось мінімальна пенсія в Україні, станом на літо 2023 року, становить - 2093 гривні.

Нагадаємо, Vodafone пропонує українцям дуже вигідний тариф: всього 65 грн на місяць – хто може підключити.

Раніше повідомлялося, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.

Також, повідомлення від прокуратури та ЗСУ: Vodafone без розбору закидає повідомленнями не лише дорослих, а й дітей.