Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, а також самих киян, продовжує подавати неприємності своїм клієнтам.

Цього разу українець зізнався, що через послугу "екстренні гроші" він несподівано виявився боржником, і це при тому, що всі замовлені гроші він повертав вчасно.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню невдоволеного абонента оператора "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Я звертаюся до "Київстару". Я вже втретє з таким стикаюся, і я вважаю це незаконним, я про екстра гроші. Перший раз, коли я замовив екстра гроші, мені прийшло 75 грн. Вдруге мені сказали що надішлють 125 грн , нічого не прийшло, і я ще у боргу залишився.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Подумав, може помилка якась, не звернув увагу на це, потім вдруге, сказали що надішлють 200 десь там грн. Знову нічого не прийшло, і знову я в боргу лишився.

Вже знатно злий від такого, тепер після стільки днів, сьогодні я вирішив ще раз замовити екстра гроші, але тільки 15 грн, нічого не прийшло. Мені зарахували борг 20 грн, ви можете мені пояснити, що це? І повернути мої гроші, які ви незаконно забрали?!", - розповів про свою неприємну ситуацію незадоволений клієнт компанії "Київстар".

Відгук незадоволеного абонента компанії "Київстар", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного абонента компанії "Київстар", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, Vodafone пропонує українцям дуже вигідний тариф: всього 65 грн на місяць – хто може підключити.

Раніше повідомлялося, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.

Також, повідомлення від прокуратури та ЗСУ: Vodafone без розбору закидає повідомленнями не лише дорослих, а й дітей.