Один із трьох найбільших українських мобільних операторів зв'язку, компанія "Київстар", яка користується популярністю серед киян, а також мешканців центральних областей України, продовжує підносити своїм клієнтам неохайні "сюрпризи".

На цей раз незадоволений абонент розповів, як співробітники мобільного оператора намагалися практично примусово оформити на нього максимальний пакет послуг. Українець ледь не потрапив, так би йому довелося щомісяця платити по 500 гривень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації незадоволеного абонента компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Як завжди диво недооператор, хоче обдурити простий народ, і відібрати останнє під час війни! Так і хоче, впарити примусово пакет, майже 500 грн за місяць!!! З непотрібними безкоштовними смс, і дзвінками в якісь країни, мені невідомі і непотрібні! Відчепіться, крадуни!", — поділився своєю історією незадоволений абонент оператора "Київстар".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Відгук незадоволеного клієнта "Київстару", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного клієнта "Київстару", скріншот: Otzivua

Детальніше з повідомленнями, які надсилав "Київстар" українцю, можна побачити у скріншоті:

Спілкування з "Київстар", скріншот: Otzivua
Спілкування з "Київстар", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Заробляєте на тому, що люди забувають": Vodafone "тихо" спустошує рахунки українців на десятки гривень.

Раніше повідомлялося, що фестиваль небаченої щедрості: Lifecell дарує 50-відсоткову знижку на зв'язок.

Також, Київстар підняв тариф на популярну послугу: скільки тепер платитимуть українці.