Українцям регулярно нагадують про те, наскільки важливо вчасно передавати показання лічильників, щоб суми за спожитий газ нараховувалися коректно. Але навіть виконуючи цю вимогу, у клієнтів "Нафтогазу" все ж таки є заборгованості, і не всі знають причини їхньої появи.

Одна з клієнток у Facebook поскаржилася, що в її особистому кабінеті з'явилася заборгованість за газ, хоч вона регулярно оплачує платіжки. У відповідь на відгук газопостачальна компанія "Нафтогаз" розповіла, як звірити та відкоригувати дані, щоби таких ситуаціях не виникало.

Нафтогаз, фото із вільних джерел
Нафтогаз, фото із вільних джерел

Подібна ситуація відбувається і з іншими людьми у її місті, але при цьому вирішити свою проблему вона не може.

"Напишіть, де ми можемо звірятись, контролери не ходять, показники не знімають, а борги з'являються", - написала клієнтка.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

У компанії запропонували звернутися до найближчого офісу облгазу чи міськгазу, щоб фахівці могли звірити нарахувань та обсяги споживання газу.

"Якщо за рахунком здійснять коригування обсягів, вони повинні передати ці дані нам. Після того, як ми отримаємо ці дані, по особовому рахунку буде здійснено перерахунок, але наступного місяця після місяця отримання скоригованих обсягів", - додали у коментарях.

Відгук клієнта та відповідь Нафтогазу, скріншот
Відгук клієнта та відповідь Нафтогазу, скріншот

Нагадаємо, українці зможуть купувати товари в АТБ із божевільними знижками: є нюанс

Раніше ми писали про те, що ПриватБанк "поставив на лічильник" клієнта після того, як з його картки вкрали 50 тисяч: "Шахрайства не бачать"

Як повідомляв Знай.ua, українцям відповіли, чому затримують виплату пенсій: "Немає документів..."