У соцмережі поскаржились на мобільного оператора, який невідомо куди і як "ковтає" гроші.

У Twitter українка написала допис, з якого виходить, що мобільний оператор Київстар не підключає тарифні умови, попри те, що вона поповнила рахунок майже вдвічі більше ніж коштує тариф.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

- Київстар, скільки я поклала на рахунок грошей? - 300 грн - А скільки коштує мій тариф? - 175 грн - То чого тариф не працює? - Бо недостатньо грошей)) - написала користувачка з ніком Дизингер.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На її повідомлення відгукнулося багато українців, та порадили спробувати інші послуги або перейти на іншого оператора. Дехто припустив, чому так могло трапитися.

"Спробуйте контракт", "У мене на Лайфі тариф підріс в 3 рази. Скоро ЗНО здасть", "Або недостатньо коштів і Київстар автоматично бере плату за день. Ти поповнюєш на весь пакет + з надлишком, а плату за пакет не беруть, а продовжують знімати додатково як плату за день, поки вже дійсно стає недостатньо коштів на пакет", "У мене так з київстаром, і з лайфом, і з водафоном. "Поповніть рахунок, за 3 дні буде оновлено тариф". Поповнюю - тарифа нема. Чому? Бо ми вирішили підключити тариф послуг на 1 день, а потім списати все, що лишилось на рахунку, йди нах*й. Нічого не повернемо, бо воєнний стан" - відгукнулися українці.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що "Київстар" ледь не зробив українців біднішими на 500 грн, лише одне смс: "Відчепіться, крадуни...".

Як повідомляв "Знай.ua" "перевів маму на передоплату...": Vodafone забрав у жінки цілу пенсію.

Також "Знай.ua" інформував, що "Нічого не прийшло...": українці після "вигідних" послуг Київстару втрачають усі гроші на рахунку.