Один з популярних мобільних операторів Vodafone отримав негативний відгук, через списання коштів.

Українець на сайті otzyvua розповів про те, що мобільний оператор списує кошти та запевняє, що інакше не може бути.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Кажете інакше не може бути? Та ви що?...Хочете сказати, що неможливо перш ніж самовільно списувати кошти, запитати смс чи погоджується на це клієнт? Будете казати, що це такі умови тарифного плану? Ну так це погані умови, поміняйте їх на нормальні. — скаржиться клієнт.

Українець звинуватив компанію в тому, що люди часто забувають проконтролювати використання інтернет-трафіку, а також в продажу без погодження користувача невигідних послуг.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Але вам і цього мало, ви списуєте кошти навіть при вимкненій передачі даних. Мені повернули, та сказали, що це помилкове списання, так я і повірив, що помилкове. Залишається тільки здогадуватись скільки таких помилкових списань здійснюється за місяць.

Нагадаємо, ми писали, що Vodafone пропонує українцям дуже вигідний тариф: всього 65 грн на місяць - хто може підключити.

Як повідомляв "Знай.ua" Vodafone без розбору закидує сповіщеннями не лише дорослих, але й дітей.

Також "Знай.ua" інформував, Vodafone спустошує рахунки абонентів непотрібними послугами, починають із 10 грн.