За останній рік мобільний зв'язок в Україні суттєво подорожчав. Оператори підняли вартість усіх популярних тарифних планів, проте абонентам все ж таки пропонують вигідні умови.

Мобільний оператор Vodafone заявив про старт цікавої акції, завдяки якій українці зможуть скористатися 50% знижкою при переході на тарифні плани "Red Business".

Водафон. Фото кадр Youtube
Водафон. Фото кадр Youtube

Варто попередити, що така пропозиція доступна не всім, а тільки юридичним особам та ФОП, які ще не підключили корпоративний зв'язок від Vodafone. Також знижкою можуть скористатися абоненти, які хочуть перейти з підписки на контрактну форму обслуговування нового корпоративного клієнта.

Абонентам надається знижка 50% протягом 12 місяців з дати підключення тарифного плану. При цьому умови самого плану Red Business не змінюються. Акція діє з 01.01.2023 – 30.06.2023 включно, тож охочі ще можуть скористатися такою пропозицією.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Так, мінімальний пакет послуг зі знижки коштуватиме 65 гривень на місяць, а за рік – 780 гривень. По тарифу абоненту нададуть 5+5 Гб інтернету, безліміт у мережі Vodafone, 100 хвилин на інші номери, 100 СМС та Online PASS.

Тарифи Vodafone, скріншот
Тарифи Vodafone, скріншот

Раніше ми писали про те, що "Київстар" готовий знімати по 10 грн при поповненні рахунків українців - як вони це пояснюють

Як повідомляв Знай.ua, Мінсоцполітики перевірить доходи та майно українців: як це торкнеться субсидіантів

Також портал Знай.ua писав, чому овочі почали дорожчати і коли ціни нарешті впадуть: українців порадували прогнозом