Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується популярністю серед мешканців практично всіх областей нашої країни, продовжує підносити своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Виявляється, що тема поганого зв'язку в регіонах не така вже й популярна. Наразі мобільний оператор намагається "нав'язати непотрібні послуги своїм клієнтам".

Цього разу українець розповів, як абонентам надають непотрібні послуги у дуже нав'язливому форматі. Найдивовижніше те, що українці віддають по 10 гривень за 200 мегабайт мобільного інтернету.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта мобільного оператора Vodafone на порталі Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Списують кошти за додаткове надання послуг мобільного інтернету, (аж 200 мегабайт за 10 грн), не запитуючи у клієнта згоди.

Також мною було виявлено списання тих самих 10 грн навіть за вимкненої функції передачі даних, тобто забирають кошти наперед.

Вважаю таку політику самовільно "запускання руки в кишеню" клієнтів неприпустимою", - розповів свою історію незадоволений абонент оператора Vodafone.

Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Київстар" продали абонентці заблокований номер: "Його ніколи не розблокують".

Раніше повідомлялося, "Мали б совість": абонент поскаржився, що Vodafone здирає по 200 гривень за "безкоштовну" заміну сім-картки.

Також, "Космічних тарифів мало": абоненти Київстар скаржаться, що оператор знімає подвійну абонплату.