ПриватБанк дарує українцям можливість отримати приємну "додаток" до зарплати чи пенсії. Виконавши деякі умови, клієнти можуть отримати до 2000 гривень. Про це йдеться на офіційній сторінці банку у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно запускає різні акції для клієнтів, радуючи приємними подарунками. На цей раз українці можуть отримати приємний бонус у розмірі до 2000 гривень. Проте щоб стати претендентом на виплату, необхідно виконати деякі умови.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Умови акції прості: отримуйте переказ Ria на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 2000 гривень в еквіваленті, а потім сплачуйте за покупки карткою Mastercard від ПриватБанку на суму від 200 гривень", - пояснили у фінустанові.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

У ПриватБанку зазначили, що щомісяця визначатимуть сотні щасливчиків, які отримають до 2000 гривень на свій рахунок. Кожен бажаючий може пройти реєстрацію для участі в акції за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк почав блокувати карти всім без розбору, клієнти здивовані: "Тупо і без пояснень".

Також наш портал інформував, "До зарплати ще треба дожити": термінал ПриватБанку "вм'яв" 5000 грн клієнта та залишив без грошей на життя.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, клієнтка Ощадбанку вважає, що банк обманює людей за кордоном: гроші з картки зняли без її згоди.