Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своїм агресивним нав'язуванням карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати дуже неприємні "сюрпризи" своїм старим клієнтам.

Цього разу українка, яка, судячи з підпису, вже є пенсіонеркою, розповіла, як з її картки банк без пояснення причини зняв гроші.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Ще 22 травня поточного року у мене було знято з карти гроші, без мого відома. У відділенні банку мені надали роздруківку та запропонували звернутися до вас із цією проблемою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Гроші знімалися протягом двох днів, було знято 25 000 гривень, прошу розглянути моє питання та вирішити мою проблему", - поділилася своєю дуже неприємною ситуацією клієнт "Ощадбанку".

Заради справедливості варто зазначити, що в коментарях користувачі порталу Minfin почали залишати свої поради. Один із українців заявив, що жінці тепер доведеться йти прямо в поліцію. А ще один користувач зазначив, що якщо жінка передавала свої особисті дані третім особам, то банк не зможе допомогти.

Більш детально ознайомитись із претензіями клієнтки "Ощадбанку" можна у скріншоті:

Відгук незадоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, приємний сюрприз для пенсіонерів: які доплати можуть отримати і хто.

Раніше повідомлялося, що зняти гроші з картки буде неможливо: ПриватБанк вводить важливе оновлення з 1 червня.

Також, "Ощадбанк" терміново попередив власників пластикових карток: "Прийнято рішення...".