Українці часто скаржаться на заборгованість за житлово-комунальні послуги, які невідомо звідки беруться, адже вони вчасно оплачують тарифи по платіжкам і навіть передають показання лічильників.

У Нафтогазі пояснили, як вчинити у такій ситуації та виключити можливість нарахування боргу за газ. Слід зазначити, що споживачі регулярно виявляють захмарні суми в платіжках, але не всі знають, як перевірити їх на достовірність.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Так, споживачі можуть дізнатися всю необхідну інформацію про нарахування за споживання газу в особистому кабінеті на сайті компанії. Крім того, це також можна зробити через чати "GASU A" в соціальних мережах.

Відповіді на хвилюючі питання українці знайдуть у розділі "Історія нарахувань", і не має значення, який варіант перевірки оберуть.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Однак є випадки, коли навіть самостійна звірка не дає бажаної відповіді. Тоді варто знайти сторінку ДК Нафтогаз України у Facebook та написати в особисті повідомлення фахівцям, які розкажуть усе про нарахування боргу та оплати. При цьому слід вказати прізвище, ім'я та по батькові власника рахунку, а також номер особового рахунку та адресу приміщення.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що в Україні зросла середня заробітна плата, за якою вважають пенсії: на що чекати пенсіонерам?

Як повідомляв Знай.ua, українці з картами Monobank скаржаться на крадіжку коштів: у підтримці розводять руками

Також портал Знай.ua писав, що наїмося вдосталь: в Україні збільшили площі посіву гречки, що буде з цінами