Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується популярністю серед мешканців центральних та західних областей країни, продовжує псувати нерви та настрій своїм клієнтам.

На цей раз абонентка зізналася, що компанія двічі знімала з її рахунку гроші, але "обіцяних" послуг вона так і не отримала. Українка заявила, що мобільний оператор не має жодних "плюсів", і що зв'язок місцями взагалі відсутній.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки оператора "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Двічі вже знімають гроші за послуги (вперше за послугу додатковий номер, гроші зняли, послугу не підключили, відморозилися, гроші не повернули, зараз зняли гроші за смс, смс нарахували, послугу вирішила відключити, щоб наступного місяця вже не користуватись, а натомість) анулювали всі смс та гроші не повернули.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ось як можна обкрадати, коли гроші заздалегідь передав і не контролюєш, а вони самі списують, коли захочуть і чого захочуть. А хто пише про супер плюси, то самі працюють у компанії, або проплачені боти. Брешуть...", — поділилася своєю історією незадоволена абонентка оператора "Київстар".

Відгук незадоволеної абонентки компанії "Київстар", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеної абонентки компанії "Київстар", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Це розлучення...": українці потрапили у бонусну пастку Vodafone, жодними послугами навіть не пахне.

Раніше повідомлялося, Київстар продовжує піднімати тарифи, українці обурені: "Зв'язок є лише у центрі".

Також, Київстар знову піднімає ціни: тарифи перевалять за 300 гривень.