Український поштовий оператор, компанія "Нова пошта", не збирається відступати від своїх планів, незважаючи на повномасштабну війну, що розпочалася росіянами.

Ще до початку вторгнення окупантів компанія запустила свою власну авіакомпанію Supernova Airlines.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Поки що повітряні судна здійснюватимуть перевезення вантажів виключно поза Україною. Однак після завершення війни літаки Supernova Airlines почнуть польоти в рідному небі.

У пресслужбі "Нової пошти" розповіли, як це вплине на послуги поштового оператора та його клієнтів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Перший рейс було здійснено з Литви до Польщі у співпраці з латвійською авіакомпанією "RAF-Avia". На борту літака було доставлено 7 тонн вантажу із посилками клієнтів "Нової пошти".

У компанії повідомили, що подібні рейси між Ригою та Жешувом проходитимуть на регулярній основі — двічі на тиждень – у вівторки та четверги. В основному літаки "Supernova Airlines" займатимуться вантажами клієнтів. Однак, є можливість перевозити і гуманітарні вантажі. Хоча пріоритет віддають виключно "терміновим" посилкам.

Нова пошта, скріншот: novaposhta.ua
Нова пошта, скріншот: novaposhta.ua

У концепції розвитку цього напряму спостерігається те, що літаки "Нової пошти" базуватимуться в аеропортах "Бориспіль" та "Львів". І працюватимуть виключно на території дружніх країн, що прискорить та полегшить доставку посилок.

Нагадаємо, у роботі "Нової пошти" стався масштабний збій - українці не можуть скористатися послугами вже понад 15 годин

Як повідомляв "Знай.ua", японець- волонтер із Харкова поскаржився, що його тричі обікрали на "Укрпошті": "Це мародерство"

Знай.ua писав, три місяці в очікуванні посилки: в Укрпошті поставили антирекорд з доставки